• Stort spelutbud
  • Spela i dator, mobil och surfplatta
  • Byt alias flera gånger om dagen
Loggan för WSOPE

WSOPE (2023) har nått sitt slut. Serien fick ett fint avslut tack vare ett rekordstort intresse för Main Event. 817 inköp gjordes i turneringen vilket resulterade i en enorm prispott som vida översteg den garanterade prispotten på €5 miljoner. Största biten av kakan knep Max Neugebauer från Österrike som spelade hem förstapriset.

Max Neugebauer tog alltså hem segern i WSOPE Main Event 2023. För detta belönades han med €1 500 000 i prispengar och ett guldarmband. Segern är inte bara Max Neugebauers största i karriären. Det är också hans första i ett större live-event.

Eljach lyckades inte försvara titeln

Förra året segrade svenske Omar Eljach i WSOPE Main Event. I år lyckades han inte försvara titeln utan fick se sig utslagen på en 89:e plats. För Eljach blev dock mästerskapet ändå en succé med framstående placeringar i flera av turneringarna. Redan i event #2 knep han en seger och följde sedan upp med en fjärdeplats i event #3, en 19:e plats i event #4 och till sist en andraplats i event #6. En annan svensk som också tog sig långt i Main Event var Viktor Blom. Han slutade på 55:e plats och fick €27 100 i prispengar.

Martinsson till finalbordet i Main Event

Men det blev svensk representation på finalbordet i Main Event även i år. Detta tack vare Alf Martinsson. Inför finalen var han dock rejält short-stacked och blev den förste att lämna finalen. För insatsen fick han €148 000 i prispengar.

Resultatet för WSOPE Main Event

Resultatet från finalbordet i WSOPE Main Event 2023.